Részletes szabályok:

Hogyan lehet megszerezni a 7ZT címet?
1. Teljesítsd a megadott túra bármelyikét.
2. A túra során készíts magadról fényképet, melyen TE és a HELY egyértelműen azonosíthatók vagytok.
3. A fényképet küldd el nekünk e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, a lentebb megadott módon.
A teljesítők névsorát és fényképeit honlapunkon folyamatosan aktualizáljuk, melyet az "Eddigi teljesítők névsora és fotói" gomb megnyomásával megnézhetsz.

Hogyan kell beküldeni a fotókat?
Kérjük mindenki vegye szigorúan és tartsa be a beküldéssel kapcsolatos szabályokat:
1. Először is válassz magadnak két nevet! Egy egyéni nevet és egy oklevél-nevet.
Az egyéni név célja, hogy névegyezőség esetén is meg lehessen különböztetni a teljesítőket.
Az oklevél-név fog megjelenni a névre szóló okleveleden. Honlapunkon a teljesítők fotói mellett mindkét nevet feltüntetjük.
Példa: Ha valakit mondjuk Kovács Istvánnak hívnak, akkor javasolt más egyéni nevet választani. Pl. Kovács István 1992, Kovács István Zebegény, stb. Ugyanekkor az oklevél név lehet Kovács István, de lehet csak ketesztnév, becenév vagy bármi más is.
Adott esetben az egyéni névnek és az oklevél névnek nem kell feltétlenül különböznie.
2. Ha megvan a két neved, küldd el a már teljesített túrán készült fotót.
Add meg röviden a teljesített túra nevét, amelyről a fotó küldöd. Ha egyszerre több túráról is küldesz fotót, sorold fel a túrákat egymás után. Pl.: Ipoly, Duna - Esztergom-Zebegény, Kerékpár-Verőce
Mellékeld a fotót (fotókat, ha egyszerre több túráról küldesz).
Egy túráról csak egy fotót küldj, melyen TE, a HELY és a "JÁRMŰVED" (bicikli, kenu, kajak) egyértelműen rajta vagytok.
Ezeken kívül tetszésed szerint bárki és bármi más is szerepelhet a fotókon.
A fotó fájl formátuma legyen egyszerű (jpeg, bmp, gif), mérete max 1.2 Mbyte legyen.

Íme egy példa a beküldendő levélre:
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tárgy: 7ZT, Kovács István
A levél szövege:
Egyéni név: Kovács István Budapest 1987
Oklevél név: Kokó
Túra: Vizitúra-Ipoly, Gyalogtúra-Hegyestető
Melléklet: 2db fotó. Az egyiken rajta vagy Te, az Ipoly és a kenu vagy kajak. A másikon Te és egy felismerhető háttér Hegyestetőről.
Megteheted, azt is hogy a folyamatos teljesítésekkel párhuzamosan fotóidat egyesével küldöd illetve azt is, hogy több túrának egyszerre küldöd bbe a fotóit.

Kell ezért fizetni?
Igen is, meg nem is.
Nem kerül semmibe: Ha mindössze inspirációt merítesz és segítséget kapsz a honlapunktól, annak csak örülünk.
Szitúgy nem kerül semmibe - sőt köszönjük - ha a 7zt nyilvános facebook oldalán a túrákhoz kapcsolódó fotókat és írásokat teszel közzé.
Regisztrációs díj egyszeri 1200 Ft (18 év alatt 600 Ft). Ez szolgál fedeztetül annak hogy beküldött képeidet folyamatosan fogadjuk, rendszerezzük és honlapunkon publikáljuk. Valamint annak, hogy a hetedik teljesítést követően elkésztíjük nevedre szóló egyéni okleveled, mely saját fotóidat tartalmazza. Az oklevél átvehető személyesen nálunk, Zebegényben vagy postázzuk a postai költségek ellenében.
7ZT póló 1200 Ft/db. Jelenleg tervezés alatt. Ha elkészül megtekinthető lesz a honlapon. Csak az oklevél megszerzésével együtt vásárolható meg. Egy Hétpróbás maximálisan 2 db pólót vásárolhat.

Hol és hogyan lehet fizetni?
Előre. Lehet személyesen nálunk vagy banki átutalással a 11722003-20155793 számlaszámra.
Banki átutalás esetén kérjük, hogy a közlemény rovatba "egyéni" neveteket és hogy "7ZT". Amennyiben a megjegyzés rovatot nem tartjátok elegendőnek (pl. egyszerre több nevezőt fizettek, számlát kértek, stb.), akkor ez külön e-mailben írjátok meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre.

Ha további kérdéseitek vannak, írjatok vagy hívjatok.